We hebben nog vrije seizoensligplaatsen. Zowel box als aan de wal. Neem snel contact met ons op....

Welkom

foto homeGelegen in het pittoreske dorp Giethoorn én direct aan het kanaal Beukers Steenwijk ligt voor de ultieme watersporter Jachthaven Hoek. 


Te midden van de meren Beulakerwijde, Belterwijde, Giethoornse meer en het Bovenwiede in Nationaal Park Weerribben-Wieden biedt onze jachthaven ruim 50 comfortabele ligplaatsen, allen met zijsteigers. Door de unieke ligging aan het kanaal Beukers-Steenwijk is deze plek een prima uitvalbasis voor de watersporter in de kop van Overijssel. 

U kunt vanaf onze jachthaven varen naar de Friese meren (ook met staande mast!), Meppel, Zwolle, Blokzijl, Zwartsluis en het Zwarte Water. En natuurlijk kunt u vanaf onze haven wandelend het prachtige dorp Giethoorn verkennen met haar grachten, vonders, bruggetjes, gezellige winkeltjes, musea en terrasjes.

Kortom Jachthaven Hoek is daardoor de aangewezen plek voor uw speedboot, motorkruiser of zeiljacht in een prachtige omgeving. Tevens bieden we ruimte voor passanten. Belt u dan even met ons of er plaats is in de haven.

Contact

Jachthaven Hoek
Jonenweg 1E
8355 CL Giethoorn

Tel: +31 521 36 20 22
Mob: +31 6 14 68 79 77
E-mail: info@jachthavenhoek.nl

 

 

» Gastenboek

» Hiswa voorwaarden

» Contactformulier

» Route

 Hiswa voorwaarden  WIFI op de jachthaven